Kara para aklama suçlaması nedeniyle kasım ayından bu yana cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz aylarda kendisine zarar verdiği için Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıklar Hastanesi’ne sevk edilmişti. Polat'ın o dönem anne ve anneannesini öldürüp parçalara ayıran Rabia Çataklı ile birlikte kaldığı ortaya çıktı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, YouTube kanalında yayınladığı videoda, Dilan Polat’ın sene başında kaldığı Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıklar Hastanesi’nde neler yaşadığını anlattı. Erdinç, Dilan Polat'ın koğuş arkadaşının geçen sene Zonguldak Devrek'te annesini 116 parçaya ayıran anneannesini ise 6 parçaya ayırarak öldüren Rabia Çataklı olduğunu açıkladı. 

Korkudan pijamasını hediye etti

Erdinç, Dilan Polat'ın Çataklı'nın yaptıklarını öğrendikten sonra uyuyamadığını aktardı. Ayrıca Çataklı'nın Dilan Polat'ın kalpli pijamasını çok beğendiğini söyleyen Erdinç, Polat'ın pijamayı Çataklı'ya hediye ettiğini kaydetti.

Polat'ın, Çataklı'dan korktuğu için süresi dolmadan dilekçe vererek kendi isteği ile cezaevine döndüğü ve Adli Tıp Kurumu’nun raporu doğrultusunda yeniden Bakırköy’e sevk edilince büyük şaşkınlık yaşadığı belirtildi.

Yeniden Bakırköy’e gitmek istemeyen Polat’ın, cezaevi yönetimine dilekçe verdiği öğrenildi.

Naci Görür: Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin, deprem biterse hepimiz biteriz Naci Görür: Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin, deprem biterse hepimiz biteriz

 

Kaynak: Haber merkezi