Ünlü oyuncu Halil Ergün'den itiraf gibi açıklama Ünlü oyuncu Halil Ergün'den itiraf gibi açıklama

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak ile Levent Dörter'in düğününde nikâh şahitliğini yapmış, kızını kendi programı 'İbo Show'a çıkarmıştı. Sanatçı ile yıllar sonra kabul ettiği kızı arasındaki soğukluk 'tamamen bitti' diye düşünülürken, art arda gelen ve dozajı artan karşılıklı açıklamalarla baba-kız arasında kriz patlak vermişti.

Dilan Çıtak, babasının geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hastaneye ziyarete gitmemiş, 'geçmiş olsun' açıklaması yapmamış ve kardeşi İdo'yla da sosyal medyada takipleşmeyi bırakmıştı.

"Soyadını bana zorla aldırdılar!"

Tatlıses soyadını almasının perde arkasını telefonla bağlandığı 'Beyaz Magazin' programında anlatan şarkıcı, "Ben kimsenin soyadını almadım, bana aldırdılar. Kendisi ‘Dilan Çıtak benim kızımdır’ diye sosyal medyada duyuru yaptığında yardımcıları, yanına çağırıp ‘Soyadını alacaksın. İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın bir takım kuralları var’ dedi. Davayı da ben açmadım, kendileri babalık davası açtılar" demişti.

Tartışmaların odağındaki İbrahim Tatlıses ise kızının zehir zemberek açıklamalarından sonra aynı programa mesaj yollayarak, "Benim soyadımı kullanmasın! Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo (Tatlıses) Bey'dir" uyarısında bulunmuştu. Dilan Çıtak, bu sözlerden kısa bir süre sonra Tatlıses soyadını sosyal medya sayfasından kaldırmıştı.

"Mirasçıyım"

Son olarak 'Aramızda Kalmasın' programına röportaj veren Çıtak, babası ile yaşadığı soyadı krizinden bahsetti:

‘’Bu durum, benim maddi bir beklenti ya da maddi bir plan kovalaması içinde olmadığımı açıklayan bir durum. Ama ben bir mirasçıyım. Miras haktır ve hiçbir zaman bundan vazgeçmeyeceğim. Kendisi 'kızımdır' açıklamasını yaptı. Fakat biz bu durumda iki taraflı olarak, benim kültürümle onun kültürü uyuşmadığı için ve ben böyle bir şeye ait olmadığım için çok başarılı olamadık.’’

"Su şişesi fırlattım"

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in evini bastığı hatta kumanda fırlattığı iddiaları hakkında, "Ben agresif biriyim. Tatlıses'in evine gittim. Tartıştık ama kumanda fırlatmadım. Yanında çalışan benden yaşça küçük bir kadın var, ona su şişesi fırlattım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi