Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin'in (32) ilişkisi tam gaz devam eden Dilan Çiçek Deniz (29), yüzü olduğu bir markanın yeni ürünü için yapılan toplantıda kamera karşısına geçti.

Tuz Gölü’nde yapılan reklam çekimleri hakkında konuşan ünlü isim, Tuz Gölü’ne ilk kez gittiğini ve çok sevdiğini anlattı:

‘’Daha önce hiç gitmemiştim ama güzel fırsat oldu. Bir oyuncu için eşsiz bir set ortamı vardı, keyifli bir çekim oldu.’’

Yazı tatil yaparak geçirdiğinden bahseden Deniz, "Epey gezdim. Tatil yaradı, bu yaz güzel geçti bana ve ruhuma iyi geldi" şeklinde konuştu.

Güzel oyuncu, bir süre önce yapımcılığını üstlendiği kısa film deneyimiyle ilgili olarak; “Yavaş yavaş geliyorum. Yapımcılığı da, işin mutfağında olmayı da çok seviyorum. Bir kısa filmle başladım, birçok festivale kabul edildi, şimdi ikinci kısa film de yolda. Yapımcılığın da oyunculuğun da riski ve sorumluluğu ayrı” açıklamasında bulundu.

Deniz, geçenlerde Miss Turkey seçilen İdil Bilgen’e sosyal medyadan yapılan eleştirilerin hatırlatılması üzerine “Genel olarak linç kültürü var, buna karşıyım. Genç bir kadın üzerine hiç bir konuda bu kadar gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Rafael Cemo Çetin ile ilişkisi hakkında da konuşan Dilan Çiçek Deniz, evlenmeyi düşünmediklerini söyleyerek; “Çok iyi gidiyor, keyfimiz yerinde. Böyle çok güzel” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Halil Ergün'den itiraf gibi açıklama Ünlü oyuncu Halil Ergün'den itiraf gibi açıklama

Kaynak: Haber Merkezi