Dijital Jenerasyon Derneği tarafından düzenlenen Dijital Dergicilik Okulu'nda dergicilik, editörlük, yazarlık ve tasarım eğitimleri alan gençler, yeni dergiler yayımlamayı sürdürüyor.

Bu yıl 5. yılını kutlayan okulun 5. sayısı olan 23 Nisan Özel Dergisi, Türk Telekom'un destekleriyle dijital dergi platformu Türk Telekom e-dergide yayınlandı.

Eserlerinin tamamı gençler tarafından çevrim içi ortamda hazırlanan derginin genel yayın yönetmenliğini Rumeysa Baydemir, yayın koordinatörlüğünü Ayşe Zülal Günay, editörlüğünü Melih Savtekin üstlendi.

Derginin sunuş yazısında ise şu ifadelere yer verildi:

"23 Nisan, sadece bir tarih değil, çocukluğun en masum ve coşkulu günlerini hatırlatan bir simge. Bu özel gün, her yaştan insanın içindeki çocuğu yeniden keşfettiği, umut dolu bir zaman dilimi. Bu sayımızda, siz değerli okurlarımız için özenle hazırladığımız içeriklerle dolu bir dünya sunuyoruz. Dergimizi hazırlarken, sizin için en özel ve keyifli içerikleri seçmeye özen gösterdik. Umuyoruz ki bu sayı, yüzünüzde bir tebessüm oluşturur ve kalbinizi sevgiyle doldurur."

Adıyaman'da, depremde hasar gören tarihi konaklara 25 milyon 600 bin lira restorasyon desteği Adıyaman'da, depremde hasar gören tarihi konaklara 25 milyon 600 bin lira restorasyon desteği

Bu yılki 23 Nisan Dergisi'nde ayrıca birçok şiir, deneme, hikaye ve resim çizimleri okurların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: AA