DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı İş İnsanı Fesih Zeki Mert, yerel seçimlerde DEVA Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklamıştı. Hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Mert, İstanbul için hemen çalışmalara başladı.

fesih-zeki-mert-bilbord2

“Astığımız pankartlarımız sökülüyor, billboardlarımıza izin verilmiyor”

DEVA Partisi'nde de İstanbul için titiz bir çalışma yürüten Mert, sosyal medya hesabından çalışmalarının engellendiğini duyurarak, “İstanbul’un çeşitli yerlerine astığımız pankartlarımız sökülüyor” ifadelerini kullandı. Mert paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Kahramanmaraş’ta bir kadın hastaneyi pompalı tüfekle bastı Kahramanmaraş’ta bir kadın hastaneyi pompalı tüfekle bastı

fesih-zeki-mert-bilbord

 “İstanbul’un çeşitli yerlerine astığımız pankartlarımız sökülüyor, billboardlarımıza izin verilmiyor. Milyarlarca liralık dev reklam bütçenize, sansürünüze ve baskılarınıza karşı tüm teşkilatımızla varız. Her astığın pankartın karşısında biz varız, olacağız. Her yalanının karşısında doğrularımız var. Her eksiğinin karşısında vaatlerimiz var. Her mağdurun yanında olduğumuz gibi haksızlığa uğradığında yanında durduğumuz Sn. İmamoğlu sen İstanbul değilsin. İstanbul biziz, İstanbul bizim. Yarın tekrar pankartlarımızı asacağız, buyur anlaşmalı partilerden işe aldığın adamlarını tekrar gönder”

Kaynak: Haber Merkezi