Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Erzurum'un Tortum ilçesinde, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek partililerle bir araya gelip destek istedi.

Cumhur İttifakı'nın bir parçası olduklarını dile getiren Destici, "Bugün ister ve arzu ederiz ki o gün bizimle birlikte ittifak halinde olan başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere bütün partilerimizin şu an kritik olan İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerimizde adaylarını çekip Cumhur İttifakı adaylarımıza desteklerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP'den kadının kendi soyadını kullanamaması kararına tepki CHP'den kadının kendi soyadını kullanamaması kararına tepki

Yeni AYM Başkanı’na çağrı

Anayasa Mahkemesine başkan seçilen Kadir Özkaya'yı tebrik eden Destici, beklentileriyle ilgili şunları kaydetti:

"Önünde bekleyen meseleler var. Bunlar PKK'nın siyasi uzantısı partinin kapatılma meselesi, hazine meselesi ve terörist Demirtaş ve gezici Atalay'ın dosyaları. İnşallah geçmişteki gibi Anayasa Mahkemesi 'hakmış', 'özgürlükmüş' diyerek ve birtakım kılıflar bularak teröristlerle ilgili, hak ihlallerinde bulunmaz, terör örgütünün partisine yaşama hakkı vermez. En önemlisi bu milletin 800 trilyonunu bu sene, 600 trilyon da geçen sene terör örgütünün partisinin kasasına para koydular, inşallah bunlara 'dur' der."

Kaynak: Anadolu Ajansı