Enver Ünlü kimdir? Enver Ünlü kimdir?

Dünya genelinde yazılım sistemlerinde önemli bir arıza yaşanıyor. ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft’un sisteminde yaşanan arıza, pek çok sektörü etkiledi. Özelikle dünya genelindeki havalimanları, bankalar ve hastanelerde, şirketin internet üzerinden sunduğu hizmetlerde kesinti yaşanıyor.

Denizbank çöktü mü?

Havayolları, bankalar ve hastanelerde internet bağlantılarında sorun yaşanıyor. Kullanıcılar Denizbank’ın çöküp çökmediğini araştırıyor. Denizbank çöktü mü?

Microsoft Crowdstrike yazılımını yükseltmesnin ardından Denizbank mobil uygulama ve internet sitesine erişim tamamen kesildi. Bankanın müşterileri konunun neden kaynaklandığını merak ediyor. Bu sebeple aşağıdaki haberimiz okuyabilir. Konuyla ilgili Denizbank da açıklama yaptı.

İnternet sitesi ve mobil uygulama erişimini ardından Denizbank açıklama yaptı:

Değerli Müşterilerimiz,

Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Kaynak: Haber Merkezi