Esra Bilgiç'le Faruk Sabancı ilk kez el ele Esra Bilgiç'le Faruk Sabancı ilk kez el ele

Önceki gün evindeki merdivenlerden düşerek hastanede yoğun bakıma kaldırılıp entübe edildiği öğrenilen sunucu Reha Muhtar’ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, oğlunun kaçırıldığını iddia etti. Deniz Uğur, oğlunun şarkıcı Nilüfer'in yanında olduğunu ve alıkonulduğunu iddia edip suç duyurusunda bulundu. Söz konusu iddiaları Reha Muhtar’ın avukatı ve Nilüfer yalanlarken, Uğur'un oğlu Poyraz Muhtar'dan açıklama geldi. 

Kaçırıldığı iddia edilen ve mahkeme kararıyla annesine teslim edilmesi beklenen 14 yaşındaki Poyraz, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak annesini yalanladı.

Poyraz Muhtar şunları söyledi: "Merhaba, sosyal medyada sürekli görüyorum annem benim kaçırıldığımı söylüyor. Ama ben kaçırılmadım, ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye ve beni götürdü. Benim burada kedim var köpeğim var, onlara bakmam gerekiyor. Cihan abim var komşumuz, ablam var Ayşe Nazlı. Bakın ben evdeyim ve burada mutluyum. Cihan abiyle Beşiktaş maçları izliyoruz, PS5 oynuyoruz. Ben burada çok mutluyum, başka bir yere hiç gitmek istemiyorum."

Kaynak: Haber Merkezi