Deniz Dalgıç kimdir? Deniz Dalgıç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Deniz Dalgıç’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Deniz Dalgıç kimdir? Deniz Dalgıç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Deniz Dalgıç’nun biyografisini haberimizde derledik…

Deniz Dalgıç kimdir?

Deniz Dalgıç, hem Türkiye'de hem de Amerika'da eğitim görmüş, inşaat sektöründe aile işlerini yöneten, TED Bursa Koleji'nin kurucularından ve eğitimden sorumlu yönetim kurulu üyesi olan, aynı zamanda spor dünyasında da tanınan bir isimdir.

Eğitim Hayatı ve Başarıları

1969 yılında İstanbul'da doğan Dalgıç, Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden lisans derecesi aldı. Yüksek lisansını Amerika'da Kaliforniya Santa Clara Üniversitesi'nde, doktorasını ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamladı.

İngiltere – İsviçre maçı canlı izle (CANLI) İngiltere – İsviçre maçı canlı izle (CANLI)

İş Hayatı ve Girişimciliği

Babasıyla birlikte Yonca İnşaat şirketini yöneten Dalgıç, aynı zamanda TED Bursa Koleji'nin kurucularından biridir. Eğitimden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak, genç nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaktadır.

Spor ve Siyasete Katılımı

Deniz Dalgıç, lise yıllarında başladığı spor hayatına üniversite yıllarında profesyonel olarak basketbol oynayarak devam etti. Hala basketbol ile aktif olarak ilgilenmektedir. Siyasette de Mudanya Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Dalgıç, topluma yönelik sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekmektedir.

Kişisel Hayatı

Evli ve iki erkek çocuk babası olan Dalgıç, İngilizce diline hakimdir.

Kaynak: Haber Merkezi