Edinilen bilgiye göre Akkaya'nın kızı hakkında sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

Öğretmenlerden bu yıl ikinci kez alınacak yer değiştirme başvuruları 11 Temmuz'da başlayacak Öğretmenlerden bu yıl ikinci kez alınacak yer değiştirme başvuruları 11 Temmuz'da başlayacak

Deniz Akkaya’dan açıklama: Aklı başına gelsin diye yolladım

Kızının devlet korumasına alınmasının ardından sosyal medya hesabından konuyu haberleştiren kurumlara sert tepki gösteren Akkaya, "Aklı başına gelmesi adına yolladım" ifadelerini kullandı. 

Akkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: 

"Halk TV senin Allah belanı versin!!! Bana olan takıntınız Seher yaşayacak denen ve Türkiye cumhuriyeti polisi tarafından yakalatma ile yakalanan bir manyağın sizin kanalınız da üstüme saldırdıktan sonra bana uzun süredir yaptığınız karalama kampanyası bu!! Bilip bilmeden dangalak dangalak haberler yapmayın !!! Babam yani öz dedesi alabilecekken BEN KARŞI ÇIKARAK VE İMZA ATARAK AKLI BAŞINA GELMESI ADINA YOLLADIM!!!! Hasta mısınız siz ??? Devletin polisi falan benim elimden almadı !!! Bıktım sizden :bunuda mı magazin malzemesi yapıyorsunuz Allah belanızı versin !!!!"

Kaynak: AA