Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Demet Özdemir’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Demet Özdemir’ın biyografisini haberimizde derledik…

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir (d. 26 Şubat 1992, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Özdemir, Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizilerdeki rolleriyle ünlenmiştir.

26 Şubat 1992 tarihinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli'de doğdu. Anneannesi Bulgaristan göçmenidir. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşındı. Özdemir bir röportajda babasıyla ilişkisi üzerine: "Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır." dedi.

28 Ağustos 2022 tarihinde oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç ile evlenmiştir. Çift, 13 Nisan 2023 tarihinde boşanacaklarını açıklayıp 8 Mayıs 2023 tarihinde Adalar Adalet Sarayı'nda boşandı.

Kaynak: Haber Merkezi