Demet Akalın, Yeni Foça'da sahne aldı. Kulak iltihabının geçmediğini belirten şarkıcı, "İki hafta oldu, yeter! Geçen pazar Çeşme'de denize bir dalıp, öyle bir gideyim dedim. O dalma iyi bir şey değil" dedi.

Akalın, "Albümden sonra nazara geldiniz denebilir mi?" sorusuna, "Her şeyi nazara bağlamamak lazım. Kulağından problemiysen dalmayacaksın" yanıtını verdi.

Verdiği kilolarla konuşulan şarkıcı, "Zorda kaldığım için bu ameliyatı oldum. Migrenik ve kulağım nedeniyle çok kortizon kullandım. Vertigoya benziyor. Bel ve boyun fıtığı var, yaşlanıyoruz. O ameliyatı olmak zorunda hissettim. İlk önce ameliyat yapmak istemedi ama klinikte ağladım. İyi oldu. Her şeyin fazlası zarar. Kilo için değil sadece! Yürüyüş devam, pilates yaparım kışın" ifadelerini kullandı.

Amerika'da klip çekeceğini belirten Akalın, "Shakira o otele en son 250 bin dolar vermiş. Oteli Türkler almış para istemediler benden" diye konuştu.

Hande Yener'in sahnesini dinlemeye gittiğinde beraber düet yapmaları hakkında da konuşan Demet Akalın "Beraber bir proje hakkında hiç konuşmadık ama soğuk bakmayız bu fikre, ikimizde yoğun çalışıyoruz, aslında ben bu yaz çalışmayıp koca parası yemek istiyordum ama azıcık yiyebildim" diyerek kahkaha attı.

Real Madrid'in yıldızı Endrick kız arkadaşıyla evlendi! Real Madrid'in yıldızı Endrick kız arkadaşıyla evlendi!

Kaynak: Haber Merkezi