Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonuna kadar deprem bölgesinde 200 bin konutun teslimini tamamlayarak acil ihtiyaçları büyük ölçüde gidermiş olacaklarını söyledi.

Çağlayan Adliyesinde dün yaşanan terör saldırısına değinen Erdoğan, “Bu saldırıyı yapan teröristlerin, onlara emir verenlerin en büyük hamisi, genel başkanı başta olmak üzere CHP yöneticileridir. Türkiye üzerinde hesabı olanların kullanabileceği aparat haline gelen CHP'nin içler acısı durumu İstanbul'daki terör saldırısıyla bir kez daha ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Eksiklerimiz hatta hatalarımız çıkabilir ama şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkar edemez"

"Rabbim bu coşkunuzu zayi etmesin. Dün deprem şehitlerimizi Fatihalarla yad ettik. Urfa bölgesinin bizim kalbimizde ayrı bir kalbi var. Şanlıurfa gibi şehri hayalleri ile buluşturmak öyle kolay olmuyor hep birlikte çok çalışmamız gerekiyor. Sadece çalışmakta yetmiyor, birliğimizi sıkı tutmamız, aramıza kimseyi sokmamız gerekiyor. Bu şehir aynı zamanda içinde pek çok zorlukları bulunduran yapıya da sahiptir.

"Kimsenin bizi kendi kısır tartışmaların içine çekmesine izin vermeyiz"

Şanlıurfa’nın isminin arkasına saklanıp kendi bireysel hesaplarının peşinde koşanlardan asla olmadık. Hepimiz beşeriz elbette eksiklerimiz hatta hatalarımız çıkabilir ama şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkar edemez.

Herkes siyasetçi olabilir ama devletçi olamaz keşke her zaman ideal olanı elde edebilsek. Hep birlikte işimize bakacağız.

Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz. Kimsenin bizi kendi kısır tartışmaların içine çekmesine de izin vermeyiz.

"CHP'nin içler acısı durumu İstanbul'daki terör saldırısıyla bir kez daha ortaya çıktı"

CHP, siyasi mihengini kaybetmiş, böyle olduğu için de sürekli yörüngeden yörüngeye savrulup duran bir partiye dönüşmüştür.

(Çağlayan Adliyesi saldırısı) Bu saldırıyı yapan teröristlerin, onlara emir verenlerin en büyük hamisi, genel başkanı başta olmak üzere CHP yöneticileridir.

CHP bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin ve yenisinin bir taraftan, başkalarının öteki taraftan birbirine kılıç salladığı savaşın ne zaman biteceği bilinmiyor"

Türkiye üzerinde hesabı olanların kullanabileceği aparat haline gelen CHP'nin içler acısı durumu İstanbul'daki terör saldırısıyla bir kez daha ortaya çıktı.

Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir.

İmamoğlu'ndan sokak hayvanları açıklaması: Uyutulmasına asla izin vermeyeceğiz İmamoğlu'ndan sokak hayvanları açıklaması: Uyutulmasına asla izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'nın ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Şanlıurfa'nın ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı adaylar şöyle:

Akçakale Belediye Başkan Adayı: Abdulhakim Ayhan

Birecik Belediye Başkan Adayı: Mahmut Mirkelam

Bozova Belediye Başkan Adayı: Suphi Aksoy

Ceylanpınar Belediye Başkan: Seyithan Atilla

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı: Mehmet Kuş

Halfeti Belediye Başkan Adayı:  Şeref Albayrak

Haliliye Belediye Başkan Adayı: Mehmet Canpolat

Harran Belediye Başkan Adayı: Mahmut Özyavuz (MHP)

Silvan Belediye Başkan Adayı: Aslan Ali Bayık

Karaköprü Belediye Başkan Adayı: Metin Baydilli

Siverek Belediye Başkan Adayı: Ali Murat Bucak

Suruç Belediye Başkan Adayı: Mustafa Yüksel

Viranşehir Belediye Başkan Adayı: Salih Ekinci

 

Kaynak: Haber Merkezi