A Milli Erkek Basketbol Takımı hazırlık maçında Fransa'ya mağlup oldu A Milli Erkek Basketbol Takımı hazırlık maçında Fransa'ya mağlup oldu

Süper Lig’de sezonu Galatasaray’ın arkasında 99 puanla ikinci dırada bitiren Fenerbahçe’de gözler yaklaşan seçimlere çevrildi. Mevcut Başkan Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım arasındaki tartışmalar devam ederken kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı yayında Fenerbahçe seçimleriyle ilgili konuştu.

EKOL TV yayınında, Fenerbahçe seçimlerinde kimi desteklediğine yönelik soruyu yanıtlayan Cübbeli Ahmet, adını bilmediği ancak Fenerbahçe için önemli birisi olduğuna inandığı bir kişinin sorduğu "Birisi bana hangi adayın listesinden gireyim” sorusuna verdiği cevabı söyledi.

Aziz Yıldırım’ı desteklediği anlaşılan Cübbeli Ahmet açıklamasında, “Milliyetçi hassasiyetleri tercih ediyorsan Aziz Başkanın listesinden gir. Bunların dışında gayri milli unsurlarla da ben herkese açığım gibi bir yapın varsa diğer taraftan gir dedim” dedi.

8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Olağan Genel Kurul’da Ali Koç ve Aziz Yıldırım karşı karşıya gelecek.

Aynı koğuşta kalmışlardı

3 Temmuz şike davası nedeniyle bir süre hapiste kalan Aziz Yıldırım o dönem fuhuş amaçlı insan ticareti yapmaktan tutuklanan Cübbeli Ahmet ile aynı ceza evinde (Metris) kalmıştı. İkili bir dönem aynı koğuşta kalırken Cübbeli Ahmet daha sonrasında Aziz Yıldırım sinirlenmesin diye Fenerbahçe için dua ettiğini söylemişti.

Cübbeli Ahmet, daha sonraki bir başka açıklamasında da Yıldırım hakkında şöyle konuşmuştu:

"Aziz Yıldırım ile trafik ışıklarında karşılaştım. "Cumaya geliyor musun" diye sordum. "Yok balıkçıya gidiyorum, ne cuması" dedi.

Mert adam, dürüst adam. Ben dürüstleri severim. Özel dua ediyorum namaza başlaması için, rüyamda görüyorum onu."

Kaynak: Haber Merkezi