Kamuyounda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'a tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'a tebrik telefonu

Ekol TV’de Çağlar Cilara’nın sunduğu Güncel Meseleler programına katılan Cübbeli Ahmet, "Görüntünün yani biz zahire göre hükmederiz içerisini Allah bilir. Görüntü yani biraz kavgaların azalması belki bu işte yeni anayasa hazırlayacaklar falan o arada belki bir uyum ve bazı şeylerin sağlanması ilerisi nereye gider? Yani o bir ittifak olur mu? ileride bir ittifaka döner mi? Birkaç bakanlık CHP’ye verilir mi?" dedi.

Çağlar Cilara ‘Verilir mi sizce?’ diye sorunca, Ünlü "Konuşuluyor! Ankara’da mı konuşuluyor ben nereden bileyim ama İstanbul’da konuşuluyor yani! Ben İstanbul’dayım" diye cevap verdi.

"İmamoğlu'nun önünün kapanması önemli"

Özgür Özel hakkında da konuşan Ünlü, "Özel'in yaptığı siyaset olumlu" dedi. Ünlü, İmamoğlu hakkında ise "İmamoğlu'nun önünün kapanması önemli. Devlet birimleri İmamoğlu’nun gelmemesini önemsiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi