Mark Buddle kimdir? Mark Buddle nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mark Buddle’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mark Buddle kimdir? Mark Buddle kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mark Buddle’nin biyografisini haberimizde derledik…

Comenchero süç örgütü lideri Mark Buddle kimdir?

Comanchero'dan söz açılmışken, dünyada ünlü lideri Mark Buddle'dan bahsetmemek olmaz. Buddle'ın Türk vatandaşlığına geçmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptığı bilgileri mevcut.

İtiraf etmek gerekir ki; KKTC'li meslektaşlarımız bu konuda bizlerden daha bilgililer.

Taşınmaz satın alarak Türk vatandaşlığına geçilmesi uygulaması çerçevesinde; Buddle'in İstanbul'un orta yerinde lüks bir rezidanstan daire sahibi olduğu ifade ediliyor, KKTC mahreçli haberlerde.

İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Söz konusu dairenin Kasım 2020'de Şişli Tapu Müdürlüğü'ne tescili yapıldı.

Bu tescilden bir hafta sonra Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürlüğü'nden, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü'ne gelen yazıyla Buddle'ın vatandaşlık alması için gerekli tapu kaydı ulaştırıldı.

Ayrıca Buddle'ın Bodrum'da dairelerinin bulunduğu biliniyor. Böylelikle Buddle'ın Türk vatandaşlığı için başvuru yaptığı anlaşılıyor. Süreçte Buddle'ın KKTC'den Türkiye'ye geldikten sonra Avustralya'ya gönderildiğini dikkate alırsak, ya başvurusu askıya alındı ya da kabul edilmedi.

Bu arada, Buddle'a KKTC'de bir milyon 200 bin dolar karşılığında üç daire satan Bulut Atacan hakkında KKTC'de soruşturma başlatıldı. Kasım başında görülen davada Atacan için yurt dışına çıkma yasağı konuldu

Editör: Kadir Gürhan