Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bölge genelinde yer yer etkili olmak üzere toz taşınımı bekleniyor. Yarın (perşembe) sabah saatlerinde kıyı kesimlerde pus yer yer sis olayı bekleniyor.

Kocaeli'de, kafede silahlı kavgada ölen 2 kardeş toprağa verildi Kocaeli'de, kafede silahlı kavgada ölen 2 kardeş toprağa verildi

HAVA SICAKLIĞI: Güney kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacak, kuzey kesimlerde 2 ila 5 derece artacak.

RÜZGAR: Güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) zaman zaman fırtına (60-80 km/s) şeklinde geceden itibaren aynı yönlerden orta kıyı kesimlerde hafif kuvvette esecek.

Bölge genelinde akşam saatlerine kadar beklenen fırtına (60-80 km/sa) nedeniyle oluşabilecek ağaç-minare devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ve iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İlk saatlerde Ege Denizi'nde beklenen fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Toz taşınımı beklendiğinden; görüş mesafesinde, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi