Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler programında, geçtiğimiz gün gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni ile ilgili bir skeç oynandı. Skeçte Pınar Deniz'e gönderme yapıldığını düşünen izleyiciler, programa tepki gösterdi.

İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı

'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte ödül törenindeki bazı kişileri canlandıran oyunculardan biri, giydiği kıyafetle Pınar Deniz'e benzetildi. Pınar Deniz'in ödül töreninde giydiği elbiseye benzer bir elbise giyen oyuncunun, ödül alırken ''Zaten yeterince güzelseniz calışmanıza çok da gerek yok'' ifadelerini kullanması büyük tepki gördü.

Skeçte Pınar Deniz'i taklit ettiği düşünülen oyuncu Ebru Yücel, tepkilerin ardından açıklama yaparak söz konusu karakterin karakterin Pınar Deniz olmadığını söyledi.

Ebru Yücel açıklama

Skeç yazarlarından Atakan Çelik de, yaptığı açıklamada "Yazdığımız her satırı ölçüp tartıyoruz. Kimseyi gücendirmek istemeyiz. Bu sebeple yakıştırmaları anlayışla karşılamakla beraber asla ve asla böyle bir durumun olmadığını bilmenizi isterim. Sektördeki tüm dostlarımızın emeğine saygımız sonsuz" ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural