Bahçeli: Anayasanın ilk dört maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir Bahçeli: Anayasanın ilk dört maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bugün Can Atalay için olağanüstü toplandı. Ahmet Şık'ın kürsüde kullandığı ifadeler sebebiyle çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Halk Tv'de açıklamalarda bulundu. Karaca, şunları söyledi:

"Ahmet Şık'ın en küçük eleştirisine tahammül göstermeden saldırdılar. İkinci kez kürsüye çıktığında yine saldırdılar. Olaylar Alpay Bey (AK Partili Milletvekili) kürsüye tek başına yürüyerek Ahmet Şık'a yumruk atmasıyla başladı. DEM Parti Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit araya girerken AKP milletvekilleri kendisine bir saldırı gerçekleştirdiler."

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise yumruklu saldırıyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu:

"Kürsüdeki konuşmacı Ahmet Şık’a Alpay Özalan’nın doğrudan saldırısı ve devamındaki saldırı ve arbedelerde kaşı gözü dudağı yarılan vekillerin mermerlere dökülen kanını basamaklardan temizleyebilirsiniz ama demokrasimizdeki lekeler ilelebet kalacak orada."

Kaynak: Haber merkezi Fotoğraf: Zekeriya Albayrak