Yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler çalışmalarını hızlandırdı. CHP’de bugün yapılacak Parti Meclisi’nde tartışmaların olması bekleniyor. İzmir, Çankaya, Ataşehir, Maltepe konusunun gündeme gelmesi planlanıyor. Genel Başkan Özgür Özel’in PM’de yetki alması da bekleniyor. Açıklanmayan büyükşehirler konusunda CHP özel bir çalışma yürütüyor. Özellikle AK Parti’nin kaleleri olan büyükşehir ve illerde oy getirebilecek isimlere yöneldi.

Günay yuvaya mı dönüyor 

CHP yönetimi, Ordu özelinde yaptığı çalışmada eski AK Partili Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’a teklif götürdüğü öğrenildi. Günay’ın teklife sıcak bakmadığı ancak CHP Ordu milletvekilleri ve Genel Başkan Özgür Özel’in ikna etmeye yönelik çalışma yürüttüğü belirtiliyor. Günay’ın olumlu ya da olumsuz kararını kısa sürede açıklaması bekleniyor. Günay 1974-1977 arasında CHP Ordu İl Başkanlığı da yapmıştı.

Gıda endişesi büyüyor; ekonomik kriz, gıda sahtekârlığını artırıyor! Gıda endişesi büyüyor; ekonomik kriz, gıda sahtekârlığını artırıyor!

Elips Haber'e konuşan eski Kültür ve Turizm Bakan'ı Ertuğrul Günay, teklifin doğru olduğunu fakat kendisinin teklifi reddettiğini söyledi. 

Kaynak: Muhammed Vefa