CHP CHP Merkez Yönetim Kurulu'ndan (MYK) geçen karar ile 31 Mart yerel seçimler için Çamlıdere'den aday olan isim Mehmet Cengiz oldu. Peki Mehmet Cengiz kimdir? Mehmet Cengiz nereli? Mehmet Cengiz evli mi? Mehmet Cengiz açıklama yaptı mı? Mehmet Cengiz hayatı...

Mehmet Cengiz kimdir?

Mehmet Cengiz'in özel hayatı ve iş hayatına ilişkin henüz bilgi bulunmuyor. Mehmet Cengiz'in daha önce İYİ Parti ilçe başkanlığı görevinde bulunmuştu. Kısa bir süre önce Mehme Cengiz, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı. 

Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Ankara Çamlıdere CHP'den aday gösterilen Mehmet Cengiz, bu kararın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “‘Niyet hayır akıbet hayır’ düsturu ile çıktığımız bu kutlu yolda yaklaşmakta olan yerel seçimlerde güzide ilçemiz Çamlıdere’mize hizmet etmek, birlikte yönetmek, büyüklerimizin fikirlerinden, genç kardeşlerimizin projelerinden istifade ederek daha eşit, daha adil, daha yaşanabilir, sosyal belediyeciliğin sözde değil özde olduğu, fikirlerin icraata dönüştüğü, liyakatin sadakatin üstünde olduğu, genç, dinamik, vizyon sahibi insanların üreteceği pek çok proje ile sorunlarına vakıf, çözümlerine talip olduğumuz ilçemiz için Cumhuriyet Halk Partisi Çamlıdere Belediye Başkan Adayı olduğumu siz değerli hemşehrilerimin bilgisine sunuyor, desteklerinizi bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Cengiz Kimdir Kaç Yaşında Nereli Mesleği Chp Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Kim Oldu

Kaynak: Haber Merkezi