MKE Ankaragücü Kulübü Başkanlığı'na İsmail Mert Fırat yeniden seçildi MKE Ankaragücü Kulübü Başkanlığı'na İsmail Mert Fırat yeniden seçildi

Ceyla Büyükuzun kimdir? Ceyla Büyükuzun nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ceyla Büyükuzun’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ceyla Büyükuzun kimdir? Ceyla Büyükuzun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ceyla Büyükuzun’un biyografisini haberimizde derledik…

Ceyla Büyükuzun kimdir?

Ceyla Büyükuzun, 13 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1.61 metre boyunda, 50 kilo olan ve Boğa burcu olan Büyükuzun, küçük yaşlardan itibaren futbola ilgi duymuştur. Üniversite 3. sınıftayken meslek hayatına adım atan Ceyla Büyükuzun, ilk olarak Sky Türk televizyonunda sunuculuk yapmıştır. Sky Türk’te kısa bir süre çalıştıktan sonra Bjk Tv ekranlarına geçiş yapmış ve burada tanınan sunuculardan biri olmayı başarmıştır.

Bjk Tv’den sonra kariyerine TRT Spor’da devam eden Ceyla Büyükuzun, burada önemli bir deneyim kazanmıştır. Ardından A Haber kanalına geçen ünlü sunucu, bir süre sonra A Spor kanalında uzun yıllar sunuculuk yapmıştır. 8 Temmuz 2019 tarihinde sosyal medyada yaptığı bir açıklamayla A Spor’dan ayrıldığını duyuran Büyükuzun, daha sonra tekrar TRT Spor’a dönmüştür.

Futbolu küçük yaşlardan itibaren takip eden Ceyla Büyükuzun, futbol dışında en çok basketbol maçlarını izlemektedir. Evleneceği insanın da sporu sevmesi gerektiğini belirten ünlü sunucu, YouTube’da yapılan bir söyleşide hiçbir takım tutmadığını açıklamıştır. Spor tutkusuyla bilinen Büyükuzun, spor medyasındaki başarısıyla dikkat çekmektedir. Ceyla Büyükuzun, halen TRT Spor ekranlarında meslek hayatını sürdürmektedir. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve geniş bilgi birikimi ile spor sunuculuğunda önemli bir yere sahiptir.

Kaynak: Haber Merkezi