Fatih Altaylı ile Pazar Sohbeti'ne konuk olan Cem Yılmaz, gösteri biletlerinin karaborsaya düşmesiyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Altaylı ile Yılmaz arasında şu diyalog gerçekleşti:

Fatih Altaylı: Sen de Galatasaray gibi karaborsaya mı düştün?

Cem Yılmaz: Katiyen öyle değil.

Fatih Altaylı: Öyle bir şeyler okudum da o yüzden...

Cem Yılmaz: Herkesin bildiği bir konu bu ve bu gerçekten bizim baş edeceğimiz bir şey değil. Ben bununla ilgili, zamanında, bu bizim ofisel, yani ciddi resmi biletimizi satan şirkete "Bu kadar çabuk bitemez" paranoyası yaptık. Bunda bir bit yeniği var falan diyorduk. Güvenlik kameralarıyla geldiler, neyin güvenlik kamerası, online şeyin güvenlik kamerası, yani ekran açık. Ekran açık böyle, saat 10'da online ediyor, bitiyor. Çünkü neden? Ya bizim 20-30 tane oyun var.

Fatih Altaylı: Peki resell (tekrar satın alan) var mı alanlardan?

7 Ekim Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacı gelini kaç puan aldı? 7 Ekim Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacı gelini kaç puan aldı?

Cem Yılmaz: Şuraya kadar getirdik işi... Yan yana ancak iki kişi alabilirsiniz. Yani artık böyle bir nezaket sınırlarını aşan kurallara falan dönüşmeye başladı ama bir karaborsa var. Ama bizim baş edebileceğimiz bir şey değil. Ben şimdi araştırdım. Buradaki en dikkat çekici şey karaborsacının, Google'a girdiğin zaman en üste çıkması. Bizim ofisin, yani resmi bilet sattığımız yerin o olduğunu düşünüyor adam. Başka bir konu daha var. Ben bu konuda niye bu kadar celalliyim. Acıklı olan, bileti benim sattığımı zannetmeleri.

Kaynak: Haber Merkezi