‘Savcılık ifadeleri benim önümde. Oradaki yetkililerden de bilgi aldım’ ifadelerini kullanan Küçük, "19 yaşındaki abi Enes Güran, bir şey yaparken Narin kızımız onu görüyor. Bunu başkalarına söyler diye Enes onu boğazlıyor" şeklinde konuştu. Küçük, anne Yüksel Güran'ın cinayeti gördüğünü de öne sürerek, "Savcılardan biri annenin yardım ettiğini, diğeri de yardım etmediğini ama 'Madem bu işi gördü, ölsün' diyerek göz yumduğunu düşünüyor" dedi.  

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cesedi bulunan Narin Güran'ın öldürülmesi hakkında başlatılan soruşturma sürüyor. Tutuklama sayısının 11’e çıktığı soruşturmada bir çarpıcı iddia da Cem Küçük’ten geldi.

“O kadarını söyleyeyim, gerisini devlet anlatır, ben anlatamam”

Narin Güran’ı abisinin öldürdüğünü iddia eden Küçük şunları belirtti;

Anayasa Mahkemesi'nin 'gitar' kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Anayasa Mahkemesi'nin 'gitar' kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

"19 yaşındaki abi Enes Güran, bir şey yaparken (o kadarını söyleyeyim, gerisini devlet anlatır, ben anlatamam) Narin kızımız onu görüyor. Bunu başkalarına söyler diye Enes onu boğazlıyor. O arada tırnak izleri, morarma... Enes'in de yüzünde, boynunda vs tırnak izleri var, Narin'in de yüzünde boğulma izleri, tırnak izleri var. O arada o ölüyor."

"Annesi Yüksel Güran görüyor ama müdahale etmiyor"

Cinayeti Narin'in annesi Yüksel Güran'ın da gördüğünü öne süren Küçük, "Savcılar şöyle bir muallaktalar, bu net bir bilgi; anne yardım etti mi, yoksa sadece kızın ölümünü mü gördü? Bu bilinmiyor net olarak. Savcılardan biri annenin yardım ettiğini, diğeri de yardım etmediğini ama 'Madem bu işi gördü, ölsün' diyerek göz yumduğunu düşünüyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi