Şampiyonluk yarışında kritik bir virajı daha sorunsuz geçmeyi hedefleyen Fenerbahçe Çaykur Rizespor karşısında olacak. 

Didi Stadı 2

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımında şunları söyledi. "Rize’de şiddetli bir yağış var. Rizespor’un stat zemini de çok sağlıklı değil. Yağış böyle devam eder ve top sahada sekmeyecek duruma gelirse maçın ertelenmesi söz konusu olabilir." 

Türkiye'nin Galler karşısındaki ilk 11'i belli oldu Türkiye'nin Galler karşısındaki ilk 11'i belli oldu

Didi Stadyumu zemin durumu?

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma öncesi Rize'de yoğun bir yağış hakim. Bu nedenle Rizespor - Fenerbahçe maçının iptal olabileceği gündeme geldi.

Maçın hakemi Arda Kardeşler, karşılaşma öncesinde zeminde topun sekip sekmediğini test edecek ve maçın oynanıp oynanmayacağına karar verilecek.

Maç saati kontrolü yapılacak

Edinilen bilgiye göre; Rize'de yağış şiddetli şekilde devam eder ve top sahada sekmeyecek duruma gelirse maçın ertelenmesi söz konusu olabilir.

Ekipler şu anda saha zeminindeki gözlemlerini sürdürürken maçın oynanıp oynanmayacağı ile ilgili belirsizlik de sürüyor. Sosyal medyada saha zemininden paylaşılan bazı görüntüler taraftarlar arasında da kafa karışıklığına neden olmuş durumda. Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ertelenip ertelenmeyeceği maç saatinde yapılacak incelemeler neticesinde belli olacak. 

Kaynak: Haber Merkezi