20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları 20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları

Cavit Şentürk kimdir? Cavit Şentürk nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Cavit Şentürk’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Cavit Şentürk kimdir? Cavit Şentürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Cavit Şentürk’nun biyografisini haberimizde derledik…

Cavit Şentürk kimdir?

Ordu'nun Gölköy ilçesinde 2004 yılında kaybolan kızları Gamze Gündoğdu'yu bulmak için Yasemin ve Ömer Gündoğdu çifti, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Gamze'nin amcası Muharrem'in eşi olan Gülbani'nin küçük kızın kaybıyla bir ilgisinin olabileceği iddia edildi. Gülbani'nin Mecit Yıldırım ile yasak bir ilişki yaşadığı öğrenildi. Gamze Gündoğdu ilişkiler ağı içinde mi kayboldu? İddiaların odağındaki isimler haklarındaki tüm iddiaları reddetti.

Cavit Şentürk, Gamze bebeği kaçırdığı iddialarını reddetti. Cavit, "Ben Gamze'nin babası Ömer Bey'e abi demek isterdim ama bunu haketmiyor. Ben bir uzmançavuşa saç kesmeye gitmiştim. Onlara geçerken selam verdim. Onlarla sohbet ettiğimi hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi