'Sadakatsiz', 'Ezel', 'Şahsiyet', 'Sıla' ve 'Anne' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Cansu Dere, İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Cansu Dere, muhabirlerin "Yeni sezonda ekranda olacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

Ünlü müzisyen Jon Bon Jovi, köprüde intihara kalkışan kadını ikna etti Ünlü müzisyen Jon Bon Jovi, köprüde intihara kalkışan kadını ikna etti

“İmza attığım bir şey yok”

Gazetemagazin'in haberine göre, Dere, "Tam olarak evet dediğim ve imza attığım bir şey yok öyle söyleyeyim. Bakalım" ifadelerini kullandı. Dere, "Nasıl bir karakterde görebiliriz sizi?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Her karakterde.... Çok karışık. Belki de çok acayip bir şeyde göreceksiniz de... Daha karar vermediğim için bir şey söylemek istemiyorum. Karar vereceğim."

Oyuncu, aşka dair yöneltilen bir soru üzerine "Manasız bir şeyin içinde olmam sizleri daha çok üzebilirdi. Böylesi daha doğru olabilir. İnsanın kendi mutlu olması başka bir şey! Tabii ki de yol arkadaşı olursa ne güzel, ama hiçbir şeye mecburiyeti yoktur insanın" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi