11'LER

Adana Demirspor: Deniz, Manev, Gravillon, Semih, Abdulsamet, Bünyamin, Maestro, Tayfun, Ali Yavuz, Alioui, Aymbetov

Galatasaray: Muslera, Kaan, Metehan, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten açıklama Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten açıklama

Ads Tribün

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından farklı galip ayrılarak nefes aldı. Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenen ve oynanan oyunla eleştirilen Galatasaray, Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla geçti.

Icardi Sakatlık

Galatasaray'ın gollerini Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı kaydetti. Bir golü ise Adana Demirsporlu Semih Güler kendi kalesine attı. Adana Demirspor'un tek golünü ise penaltıdan Gravillon kaydetti.

3 penaltı 1 kırmızı kart

Maçta hakem 3 kez penaltı noktasını gösterirken bunların sadece 1'inde top ağlarla buluştu. Adana Demirspor'da 90. dakikada Tolga Kalender ise kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Icardi şoku

Galatasaray'da maçın 25. dakikasında Mauro Icardi sakatlanarak oyundan çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Mauro Icardi, Adana Demirspor maçının ilk yarısında bir pozisyonda zorlama sonrası sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmıştır" denildi.

Galatasaray puanını 9'a yükseltti

Bu sonuçla ligde 3'te 3 yapan Galatasaray puanını 9'a yükseltti. Galatasaray'ın Gaziantep FK maçı, Şampiyonlar Ligi play off karşılaşması nedeniyle ertelenmişti.

Galatasaray, Adana Demirspor galibiyetiyle ligde üst üste 11. deplasman galibiyetine imza attı.

Kaynak: Haber Merkezi