Mariagiulia Venanzi kimdir? Can Yaman’ın dans hocası kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mariagiulia Venanzi’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mariagiulia Venanzi kimdir? Mariagiulia Venanzi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mariagiulia Venanzi’nin biyografisini haberimizde derledik…

Can Yaman’ın dans hocası kimdir? Mariagiulia Venanzi kimdir?

Mariagiulia Venanzi, İtalya’da tanınan bir model ve sosyal medya fenomeni. Güzelliği ve tarzıyla dikkat çeken Venanzi, aynı zamanda moda dünyasında da adından söz ettiriyor. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Venanzi, sık sık paylaştığı fotoğraflarla ve katıldığı etkinliklerle adından sıkça bahsettiriyor.

Can Yaman ve Mariagiulia Venanzi, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendi. İkilinin samimi halleri, ilişkilerini doğrulayan şok görüntüler olarak yorumlandı. Birlikte keyifli vakit geçiren çift, basının ilgisini çekerken, hayranları da bu yeni ilişkiyi yakından takip ediyor.

Mariagiulia Venanzi geçen nisan ayında Can Yaman’la stüdyodaki dans provalarından bir videoyu Instagram sayfasında paylaşmış, ikilinin tutkulu performansına Yaman’ın hayranlarından yorum yağmıştı. Venanzi ve Yaman’ın dudak dudağa çekilmiş görüntüleri için de “Tutkunun nereden geldiği belli oldu”, “Ateş bacayı sarmış” şeklinde mesajlar yazıldı.

Revani tarifi: Revani nasıl yapılır? Revani tarifi: Revani nasıl yapılır?

Kaynak: Haber Merkezi