Bir süredir ekranlarda olmayan ve kariyerine yurt dışında devam eden Can Yaman, özel hayatıyla gündeme geldi. Yaman, dans hocası Mariagiulia Venanzi ile bir partide dudak dudağa görüntülendi.

Ünü ülke sınırları aşan oyuncu, Türkiye’de yer aldığı yapımlarla adını duyurduktan sonra kariyerine İtalya’da devam etme kararı almıştı. Dünyaca ünlü bir oyuncu haline gelen Can Yaman’a Dubaili bir aileden şaşırtan bir teklif gelmişti. Dubaili bir aile, hayranı oldukları Can Yaman ile tanışıp yemek yemek için 1 milyon euro teklif etmişti. Ancak Yaman, kendisine gelen servet değerindeki teklifi reddettiği öğrenilmişti.

Kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman, Instagram’da 11 milyon takipçiye ulaşmış durumda. Oyuncunun hesabını gözünü bile kırpmadan kıydığı biliniyor. Can Yaman, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi.

Hazal Filiz Küçükköse tek yumurta ikiziymiş Hazal Filiz Küçükköse tek yumurta ikiziymiş

İtalyan spiker Diletta Leotta ve oyuncu Francesca Chillemi ile yaşadığı ilişkilerle uzun süre gündemden düşmeyen Can Yaman şimdi de dans eğitmeni Mariagiulia Venanzi ile birlikte. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün bir gece kulübünde Venanzi ile dudak dudağa görüntülendi.

Mariagiulia Venanzi geçen nisan ayında Can Yaman’la stüdyodaki dans provalarından bir videoyu Instagram sayfasında paylaşmış, ikilinin tutkulu performansına Yaman’ın hayranlarından yorum yağmıştı. Venanzi ve Yaman’ın dudak dudağa çekilmiş görüntüleri için de “Tutkunun nereden geldiği belli oldu”, “Ateş bacayı sarmış” şeklinde mesajlar yazıldı.

Can Yaman-8

Kaynak: Haber Merkezi