Burak Tozkoparan kimdir? Burak Tozkoparan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Burak Tozkoparan kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Burak Tozkoparan kimdir? Burak Tozkoparan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Burak Tozkoparan kimdir?

Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile görüştü Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile görüştü

Burak Tozkoparan kimdir?

Burak Tozkoparan, 4 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan Burak Tozkoparan müzisyen kimliğiyle de göze çarpmaktadır. Tozkoparan, finali 2 Nisan 2011'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan 14. Liselerarası Müzik Yarışması'nda Enstrüman dalında Bateri ile 1. olmuştur. Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi'nin temsil ettiği yarışma sonrası eğitimini Okan Üniversitesinde yüzde yüz bursluluk kazanarak; Sinema ve Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Birçok grupla beraber çalışan Burak Tozkoparan, Olcayto Ahmet Tuğsuz un eşliğinde kurulan 'Pervane' grubunda da bateristlik yapmıştır.

Yüksek öğretim eğitimini tam burslu olarak Okan Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tamamlamıştır. Burada almış olduğu eğitimin ardından kameralar karşısına ilk kez ‘Paramparça’ isimli televizyon dizisi ile geçmiştir. Tek Yürek, Kırgın Çiçekler, Mest-i Aşk, Sesinde Aşk Var, Hesapta Aşk gibi yapımlarda rol alan ve son olarak, Atv ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisinde Zola karakterine hayat veren Burak Tozkoparan, Akrep burcudur.

Kaynak: Haber merkezi