İbrahim Kalın Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü İbrahim Kalın Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü

2018 seçimlerinde eşi ve iki oğlu dönemin AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın yakınları tarafından öldürülen Emine Şenyaşar’ın Meclis’e taşıdığı adalet nöbeti Meclis polisince engellenmek istendi.

Görevliler Meclis’in Şeref Merdivenleri'nde devam ettirdiği eylemini gerçekleştirmek üzere ilerleyen Emine Şenyaşar’ın eylemini gerçekleştirmemesini istedi. Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın danışmanlarının görüntü almasına da izin vermedi. Meclis polisleri, Emine ve Ferit Şenyaşar’a eylemin içtüzüğe aykırı olduğunu ve Meclis’te eylem yapılamayacağını söyledi.

Arınç, Emine Şenyaşar’ın nöbetini görünce yanına uğradı

Bunun üzerine Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar, nöbete genel sekreterlik binasının karşısındaki duvarda devam etti. O sırada aracıyla oradan geçen eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Başbakan Yardımcısı AK Partili Bülent Arınç, aracını durdurarak Emine Şenyaşar’ın yanına geldi.

Arınç: Allah yardımcınız olsun

Arınç, Ferit ve Emine Şenyaşar’a, “Allah yardımcınız olsun. Meclis’te bu işler olur, olmaz; onu bilmem ama sizin davanızı bütün Türkiye biliyor. Ben de bir ara ilgilendim ama sonuç alamadık. Allah hepinizin yardımcısı olsun” dedi.

Kaynak: Gazete Duvar