SPK haftalık bültenine göre, Kurul, (BINHO) 1000 Yatırımlar Holding A.Ş.'nin halka arzına onay verdi. Peki BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in halka arz talep toplama tarihi nedir? BINHO-1000 Yatırımlar Holding halka arz lot fiyatı nedir? BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in halka arz büyüklüğü nedir? BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in katılım endeksi nedir? BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in dağıtım yöntemi nedir? İşte detaylar... 

BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in halka arz talep toplama tarihi nedir? 

BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in talep toplama tarihi 14-15 Kasım 2023 olarak açıklandı. BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in halka arz fiyatı yani 1 lot fiyatı 125.00 lira olarak belirlendi. BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in dağıtım yöntemi eşit ve katılım endeksi de uygun. BINHO-1000 Yatırımlar Holding'in halka arz büyüklüğü 1 milyar 187 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. Pay ise, 9 milyon 500 bin lira. 

1000 Yatırımlar Holding (BINHO) ne iş yapıyor?

1000 Yatırımlar Holding bünyesinde BinBin, GO Sharing, Q Charge, Algoritma ve Altay Enerji markalarını barındırıyor. 2022 yılında kurulan 1000 Yatırımlar Holding'in sitesine göre holding ulaşım, yazılım ve enerji gibi farklı alanlarda güvenli platformlar ve yenilikçi çözümler üzerine çalışıyor.

Sitede "Bünyesinde 500’ü aşkın kişiye istihdam sağlayan 1000 Yatırımlar Holding, büyüyen şehirlerin ve değişen dünyanın sorunlarına akılcı çözümler ararken gücünü yeniliğe olan merakından ve sürekli gelişime bağlılığından alıyor. 2019 senesinde BinBin ile çıkmış olduğumuz bu yolculukta bize eşlik etmesi için QCharge ve Algoritma’yı hayata geçirdik. BinBin çevreci ulaşım alternatifleriyle paylaşım ekonomisini yaygınlaştırmayı hedefleyen bir uygulama olarak faaliyetine başladı. QCharge, bu ekosistemi desteklemesi için kuruldu. Enerji tüketiminin fazlalaşması, elektrikli otomobil pazarının büyümesi; enerji ihtiyacında büyük açık oluşturdu. Bu noktada kendi enerjimizi üretebilmek, elektrikli şarj istasyonları ile hizmet verebilmek için QCharge bünyesinde faaliyetlere başladık.

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 806 bin liraya geriledi Altının kilogram fiyatı 2 milyon 806 bin liraya geriledi

BinBin’in yapısını inşa ederken yerli yazılım ve donanımın önemini anlama fırsatı bulduk. Yazılım, Dünya’da en büyük katma değere sahip olan unsurların başında gelmektedir. Akıllı şehir teknolojileri üretmek, yerli yazılımlarımızla farklı alanlarda hizmet verebilmek, katma değer üretebilmek için Algoritma ekibimizle projeler oluşturmaya başladık" deniliyor.

1000 Yatırımlar Holding'in CEO'su Kadir Can Abdik, halk arz kararıyla ilgili sürdürülebilir yatırım anlayışını benimseyen bir şirket olduklarını belirterek "Kuruluşumuzdan bu yana, farklı sektörlerde yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üzerine odaklanarak, daha yaşanabilir şehirler ve sürdürülebilir bir gelecek vizyonuyla yatırım yapıyoruz" diyor.
 

Editör: Halide Tonga