Eski sevgilisinin öldürdüğü Hatice, son yolculuğuna uğurlandı Eski sevgilisinin öldürdüğü Hatice, son yolculuğuna uğurlandı

Bingöl'de madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu'nun (19), tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere saldırması sonucu ölenlerin sayısı Fikri Carfi ve Özcan Aydın'ın da hayatını kaybetmesiyle 4'e yükseldi. Hastanelerdeki 5 kişi tedaviye devam ediyor.

Ne olmuştu? 

Olay, saat 13.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Eski Hal mevkisinde meydana geldi. Madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu'nun, tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı. Şüpheli, kaçarken de bıçakla çevredekilere saldırdı. Olayda 9 kişi yaralanırken, ihbar üzerine mahalleye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi ve Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 2’si doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Bu arada şüphelinin bir kişiyi bıçakladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA