Justin TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Justin TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Bingo İsrail malı mı? Bingo hangi ülkenin malı, zararlı mı? Bingo İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? Şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Bingo hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Vatandaşlar hangi markanın hangi ülkeye ait olduğunu merak ediyor. Peki, Bingo İsrail malı mı? İşte detaylar...

Bingo İsrail malı mı? Bingo hangi ülkenin malı? Bingo boykot mu?

Bingo, Türkiye'nin en popüler temizlik markalarından biridir. Hayat Kimya tarafından üretilen Bingo, 2001 yılından beri faaliyet göstermektedir.

Bingo, geniş ürün yelpazesi ile her türlü temizlik ihtiyacını karşılamaktadır. Toz deterjan, sıvı deterjan, bulaşık deterjanı, yüzey temizleyici, banyo temizleyici, çamaşır suyu, leke çıkarıcı ve daha pek çok ürün Bingo'nun ürün yelpazesinde yer almaktadır.

Bingo, hem kalitesi hem de uygun fiyatıyla tüketicilerin beğenisini kazanmıştır. Marka, reklam kampanyaları ile de sık sık gündeme gelmektedir.

Bingo, 2001 yılında Hayat Kimya'nın, yüksek kapasiteli deterjan ve ev temizlik ürünleri tesisini üretime açmasıyla, Bingo, çatı markası altında geniş yelpazeli ürün gruplarıyla üretim yapmaya başladı.

Kaynak: Haber Merkezi