İsrail'in abluka altına aldığı Gazze'deki saldırılar devam ediyor. İki ülke arasındaki savaş devam ederken, birçok vatandaş İsrail'i boykot kararı aldı. Bunun üzerine İsrail ürünlerini araştırmaya başlayan internet kullanıcıları, Bingo İsrail malı mı? sorusunun cevabını merak ediyor. Peki Bingo İsrail malı mı? Bingo hangi ülkeye ait? Sizler için derledik...

Bingo İsrail malı mı?

1987 yılında Türkiye'de üretime başlayan Bingo, tamamen yerli sermayeye sahip bir markadır. Bingo, başlangıçta sadece deterjan ürünleri üretse de 1993-94 yıllarında ürün yelpazesini genişleterek kadınların beğenisine yumuşatıcı, krem temizleyici, yüzey temizleyici ve cam temizleyici gibi ürünleri sunmuştur.

Hayat Holding, kimya sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuş ve günümüzde farklı alanlarda hizmet veren yerli bir şirkettir. Hayat Holding, 1937 yılında Yahya Kığılı tarafından kurulmuştur.

2009 yılında Bingo, Türkiye'nin önde gelen markaları arasında kendine yer bulmuş ve tüketici tarafından tanınan bir marka haline gelmiştir. Bingo'nun marka bilinirliği her geçen gün artmış, son yıllarda ambalajdan reklama ve marka itibarına dair birçok ödül kazanmıştır. Bingo, sadece Türkiye'de değil aynı zamanda Bulgaristan, Ukrayna ve Cezayir gibi ülkelerde üretim yapmakta olup ürünlerini 78 ülkeye ihraç etmektedir.

Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Bingo hangi ülkenin malı?

Bingo 1987 yılında Türkiye'de üretime başlamıştır. Bingo tamamen yerli sermayedir ama sadece Türkiye'de değil, aynı zamanda Bulgaristan, Ukrayna ve Cezayir ülkelerinde üretim yapmaktadır.

Editör: Betül Vural