Fotoğraflarıyla genç oyuncu: Türkü Su Demirel kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Fotoğraflarıyla genç oyuncu: Türkü Su Demirel kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Sosyal medyada son günlerde kullanıcıların dikkatini çeken bir isim daha var ki o da Bilal Aslanoğlu. Peki Bilal Aslanoğlu kimdir? Bilal Aslanoğlu kaç yaşında? Bilal Aslanoğlu neden gündem oldu? Bilal Aslanoğlu fenomen mi? Bilal Aslanoğlu hakkında bilinen detaylar haberimizde...

Bilal Aslanoğlu kimdir? 

Bilal Aslanoğlu ismi internette sıklıkla aranırken hayatı ve kariyerine ilişkin detaylı bilgiye henüz rastlanmıyor. Bir internet sitesinde yer alan içerikte Bilal Aslanoğlu ile ilgili şu ifadeler yer alıyor: 

Kalyon Ajans ismindeki reklam ve medya şirketinde organizasyon personeli ve etkinlik organizatörü olarak çalışan Bilal Aslanoğlu, Twitter’da bir sayfa tarafından paylaşılan gönderi sonrasında gündem oldu. Bilal Aslanoğlu, hükumete ve bakanlıklara özel çalışmaları ile gündeme gelen Kalyon Ajans’ın çalışanlarından biri.”

Kalyon Ajans'ın İstanbul Bakırköy'de faaliyet gösterdiği bilinmektedir. Ajansın produksiyon ve organizasyon alanlarında hizmet verdiği bilgileri bulunuyor. 

Editör: Halide Tonga