Hollanda - Türkiye çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Hollanda - Türkiye çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Bestemsu Özdemir kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Bestemsu Özdemir’in biyografisini haberimizde derledik…

Bestemsu Özdemir kimdir?

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992'de İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Bestemsu Özdemir, 2,5 yaşında anne ve babasının boşanmasının ardından anneannesi ile Ankara'da yaşadı. Daha sonra annesinin yanına İstanbul'a döndü ve Saint Benoît Fransız Lisesi'nde öğrenim gördü. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde tamamladı. Bir ajansa kaydolan Özdemir, Mavi markası için modellik yaptı. Kısa bir süre sonra modelliği bırakan Özdemir, Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının ardından oyunculuk eğitimi aldı ve ilk oyunculuk deneyimini 2012'de rol aldığı Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileriyle edindi.

Editör: Betül Vural