Beyza Şekerci, Etiler'de oğlunu okuldan almaya giderken görüntülendi. Kanal D'de ekrana gelecek 'Annem Ankara' dizisinde yakın arkadaşı Bergüzar Korel'le yer alacak oyuncu, proje hakkında konuştu.

"Çekimler başladık. Beraber çok sahnemiz yok. Hikayelerimiz çok farklı... İkimiz farklı taraftayız. Sette bir araya gelemiyoruz ama onunda dışında beraberiz. Yakın dostum, bana çok destek oluyor. Çok iyi oyuncu kendisi... Dizi çekimi güzel gidiyor" dedi.

Korel'in Londra'dan Türkiye'ye gelmesine Şekerci, "İstanbul'da mahallerimiz aynı... Orası onlar için hep vardı. Orası devam edecek. Detayları onlara sorun" diye konuştu.

Yazı eşi Engin Hepileri ile Çeşme'de geçirdiğini belirten oyuncu, "Bu sene yazın hakkını verdim. Doya doya yaz geçirdim" açıklamasını yaptı.

26 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Funda Gelin'in karşılaması beğenildi mi? 26 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Funda Gelin'in karşılaması beğenildi mi?

Eşinin de oyuncu olmasına Şekerci, "Zor olmuyor mu?" sorusuna, "Festivalinin açılışını yönetiyor. Hep paslaşıyoruz. Bugün Can'ı ben alacağım, yarın sabah Engin bırakacak. Can ne iş yaptığımızı  biliyor. Alıştı. Pandemi de Can'la baş başa zaman geçirdim. Şimdi bir ablamız var, destek aldığımız" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi