İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

Aşk-ı Memnu'nun ardından Kıvanç Tatlıtuğ ile İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle tekrar bir araya gelen Beren Saat, ekranlara dönmeden önce Vogue Film dergisi için objektif karşısına geçti. 39 yaşındaki oyuncu, çekimlerde çeşitli kıyafetlerle poz verirken, bazı karelerde cesur bir şekilde iç çamaşırıyla kameraların karşısına geçti.

Güzel oyuncu, dergi çekimi için çeşitli kıyafet kombinasyonlarıyla poz verdi. Bir karede iç çamaşırının üzerine ceket giyen Saat, bir başka karede ise iç çamaşırsız bir şekilde objektiflere poz verdi. Fiziksel çekiciliğiyle dikkat çeken oyuncu için hayranlardan gelen yorumlar arasında "Muhteşem görünüyorsun", "Dünyanın en güzel kadını" ve "Gerçek bir ikon" gibi övgü dolu ifadeler yer aldı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi, 24 Kasım'da Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak. Filmin yönetmenliğini Gönenç Uyanık üstlenirken, senaryo Nuran Evren Şit'e ait. İkilinin 14 yıl sonra bir araya geldiği bu proje, New York'ta çekilmişti.

beren-saat-pozlariyla-buyuledi-2beren-saat-pozlariyla-buyuledi-1-1

Editör: Mert S. Kaplan