ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 59. Bölümü yayınlandı. 5 Mart 2024 Salı günü ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 59. Bölümünü full izle. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezon 59. Bölümde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 60. Bölüm fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 60 Bölüm Fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 59. Bölüm full izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 59. Bölümde ne oldu?

Büyük savaş yaklaşıyor!

Tarık Akan, 8’inci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı Tarık Akan, 8’inci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Leyla'yı cezaevinden kurtaracak şahit sürpriz bir şekilde devre dışı kalır. Cezaevine tekrar gönderilen Leyla'nın hayatı tehlikededir. Cezayir, hamile olduğunu öğrendiği karısı ve çocuğunu kurtarmak için harekete geçer. Kendisine ve ailesine saldıran düşmanları cezalandırmaya karar verir.

Cezayir, her şeyin arkasında olduğunu düşündüğü Erman'dan intikam alma yemini eder ve Cancal Ağa'yı aramaya başlar. Erman ise masanın yeni üyesi Behçet'i kullanarak ona büyük bir sürpriz hazırlar. Cezayir planının ilk hamlesini yaptığında yaklaşan büyük savaşın da fitilini ateşlemiş olacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam 60. Bölüm Fragman İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Nilay Cafer (Berfin)

Kaynak: Haber Merkezi