16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı? 16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı?

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 56. Bölümü yayınlandı. 6 Şubat 2024 Salı günü ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 56. Bölümünü full izle. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezon 56. Bölümde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 57. Bölüm fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 567 Bölüm Fragman izle,  Ben Bu Cihana Sığmazam 56. Bölüm full izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 55. bölümde ne oldu?

Aile karışıyor!

Tutuklu yargılanmak için cezaevine giren Leyla'yı içeride iyi günler beklememektedir. Koğuşta Töze adında bir kadın daha ilk günden ona rahatsızlık verme başlar. Cezayir, Leyla'nın deposuna uyuşturucu koyan kişinin Erman ya da onun görevlendirdiği Gedikali olduğunu düşünmektedir. Karısının masumiyetini kanıtlamak için hemen harekete geçer.

Erman'ın önceliği ise Tazıyev'i Atakan'ın elinden kurtarmaktır. Müfit'in yardımıyla Tazıyev'in cezaevine nakil bilgilerini öğrenerek konvoya saldırma planı yapar. Öte yandan babasıyla bir kez daha kavga eden Gülcan Amerika'ya kesin olarak dönme kararı verir. Fakat önce Erman'ın kasasında duran Gardaşov'un kardeşiyle ilgili bir dosyayı alarak sevdiği adama götürür. Gardaşov dosyaya bakınca Gülcan'ın ona çok büyük bir iyilik yaptığını anlar. Dosyada kardeşinin tutulduğu CIA tesisinin yeri yazmaktadır.

Ben bu Cihana Sığmazam 56. bölüm fragman izle

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Nilay Cafer (Berfin)

Kaynak: Haber Merkezi