Geçen sezon Galatasaray formasıyla gösterdiği kusursuz performansı, Milli Takıma’da taşıyan Barış Alper Yılmaz son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Avrupa'dan pek çok takımın transfer için peşinde olduğu Yılmaz, özel hayatıyla da gündemde.

Süper Lig ve ardından Milli Takım serüveniyle yoğun geçen bir sezonun ardından şimdilerde dinlenen Barış Alper Yılmaz'ı sosyal medya sayesinde tanımayan da kalmadı. Yeşil sahalardaki performansı kadar özel hayatı da merak edilen Yılmaz'ın adı geçtiğimiz günlerde oyuncu Hafsanur Sancaktutan'la anılmıştı.

Yılmaz, ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın geçmiş tarihli bir fotoğrafına beğeni atınca sosyal medyanın diline düşmüştü. Ancak Yılmaz saniyeler içerisinde bu beğeniyi geri çekti ama yakalanmaktan kurtulmamıştı. Öte yandan yine sosyal medyada yer alan bir başka iddiaya göre ikili bir süredir görüşüyordu. Ancak konuya dair henüz iki taraftan da bir açıklama gelmemişti.

Üzerinden çok geçmeden Barış Alper Yılmaz'ın adı daha flaş bir isimle anıldı. Yılmaz ile sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yakınlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sabah'ta yer alan iddiaya göre; Almanya'daki turnuvadan döner dönmez soluğu Bodrum'da alan Yılmaz, iddiaya göre burada Şeyma Subaşı ile karşılaştı ve sosyetik güzelle derin sohbete daldı.

Saatler ilerledikçe oldukça samimi olan ikili, gece sonunda bir mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. İkilinin samimiyeti aşk dedikodularını da beraberinde getirdi.

Bir diziden daha final kararı! Bir diziden daha final kararı!

Kaynak: Haber Merkezi