Şampiyonlar Liginde son 16 turunda Barcelona Napoli’yi konuk ediyor. Barcelona Napoli maçı bugün saat 23.00’te başlıyor. Peki Barcelona Napoli maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izle? İnat TV Canlı İzle. Detaylar haberimizde… Barcelona Napoli 23.00’te karşı karşıya gelecek.

Barcelona Napoli maçı hangi kanalda canlı izle

İlk karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlanırken kazanan takım tur atlayacak. Barcelona - Napoli mücadelesi bugün saat 23.00’da başlayacak. Mücadele Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Barcelona Napoli maçının hakemleri

Barcelona Napoli maçını Hollandalı hakem Danny Desmond Makkelie yönetecek.

Barcelona Napoli maçı değerlendirme

Kulüp tarihinde Napoli ile oynadığı beş resmi maçın hiçbirini kaybetmeyen Barcelona, bu karşılaşmalarda sırasıyla birer beraberlik (3) ve galibiyet (2) aldı.

Barcelona ile Napoli arasında oynanan beş resmi maçın tamamında karşılıklı goller atılırken, bu karşılaşmalar üç 1-1'lik beraberliğin yanı sıra 4-2 ve 3-1'lik Barcelona galibiyetlerine sahne oldu.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk maçı deplasmanda mağlup olmadan tamamladığı 21 çift ayaklı eleme turunun 20'sinde yoluna devam etmeyi başardı. İspanya temsilcisinin bu şekilde elendiği tek eşleşme, 2002/03 çeyrek final aşamasında Juventus karşısındaydı.

Napoli, Avrupa kupalarının grup sonrası çift ayaklı eleme turlarında ilk maçı iç sahada kazanamadığı 11 eşleşmenin tamamında turnuvaya veda etti. İtalyan ekibi, bu şekilde en son 2019/20 Şampiyonlar Ligi sezonunda Barcelona'ya elendi.

Şampiyonlar Ligi'nin grup sonrası aşamalarında çıktığı son dört maçın hiçbirini kazanamayan Barcelona (2B 2M), turnuva tarihinde bu şekilde daha uzun bir seri yaşamadı.

Geçen sezondan bu yana deplasmanda oynadığı sekiz Şampiyonlar Ligi maçının beşini kazanan Napoli (3M), daha önceki 21 dış saha karşılaşmasında ulaştığı sayıyı geride bırakmak istiyor (5G 6B 10M).

Şampiyonlar Ligi'nin grup sonrası aşamalarında görev yaptığı son 12 maçta 18 golde pay sahibi olan Robert Lewandowski (12 gol & 6 asist), bu turnuvada İtalyan takımlarına rakip olduğu son 10 karşılaşmada 11 gole katkı sağladı (7 gol & 4 asist).

Kızılcık Şerbeti Meri, Abdullah Ünal’ın yeni sevgilisi mi? Kızılcık Şerbeti Meri, Abdullah Ünal’ın yeni sevgilisi mi?

Şampiyonlar Ligi kariyerindeki dokuzuncu golü bu eşleşmenin ilk ayağında Barcelona'ya atan Victor Osimhen, turnuva tarihinde 10 gole ulaşan ilk Nijeryalı oyuncu olmak istiyor (9; Obafemi Martins).

Bu eşleşmenin ilk ayağında Şampiyonlar Ligi'nin grup sonrası aşamalarında forma giyen en genç oyuncu olan Lamine Yamal (16 yaş 223 gün), bu aşamalarda gol sevinci yaşayan en genç isim olmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi tarihinde Napoli formasıyla en fazla çalım atan oyuncu, görev yaptığı 16 karşılaşmada 61 çalım kaydeden Khvicha Kvaratskhelia.

Kaynak: Haber Merkezi