Bahçeli: Milli takımın Hollanda maçına çıkmaması milli beklentidir Bahçeli: Milli takımın Hollanda maçına çıkmaması milli beklentidir

Baran Mengüç kimdir? Baran Mengüç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Baran Mengüç'ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Baran Mengüç kimdir? Baran Mengüç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Baran Mengüç kimdir?

Baran Mengüç kimdir?

Baran Mengüç, R&B/Afropop sanatçısı, Hip-Hop dansçısı ve söz yazarıdır. 28 Haziran 2003'te İstanbul’da doğan Baran Mengüç, müzikal bir ailenin ferdi olarak genç yaşta sanat dünyasına adım attı. İlk kaydını sadece 4 yaşında babasıyla birlikte gerçekleştiren Mengüç, 5 yaşında dans etmeye başladı. 10-16 yaşları arasında çeşitli müzik ve dans projelerinde yer aldı, dans yarışmalarında ödüller kazandı ve birçok ünlü marka ve sanatçıyla işbirliği yaptı.

Baran Mengüç, Roman kökenlerinden gelen kültürel mirasını R&B ve Afrorave gibi janrlarla harmanlayarak sahne performansları ve müzik videolarında izleyicilere görsel bir şölen sunmayı hedefliyor. R&B ve Pop müzik tınılarını Türk kültürüyle harmanlayan şarkıcı, genç yaşına rağmen müzik dünyasında çarpıcı bir çıkış yapmış durumda. Dansla başlayan sanat yolculuğu, şarkı söyleme tutkusunu keşfetmesiyle daha da renklendi. Türk müziğinin tanıdık isimlerinden babası Tarık Mengüç’ün müzikal mirası, onun müzikal yolculuğuna derinlik katıyor.

Kaynak: Haber Merkezi