Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Bambaşka Biri, hız kesmeden devam ediyor. Seyircilerden geçer not alan dizinin 9. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Peki Bambaşka Biri 9. bölümde neler oldu? Bambaşka Biri 10. bölüm ne zaman? Bambaşka Biri 10. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sizler için derledik...

Bambaşka Biri 9. bölümde neler oldu?

Babasını kaybeden Leyla, büyük bir acı içindedir. Kimseyi dinlemez ve Ekrem'in katillerinin peşine düşer. Leyla için çabalayan Kenan ise ailesinin aklından geçenlerden habersizdir.

Ekrem'in katilinin Doğan olduğu bariz belli olunca, İdris ilk kez Turan ve Nevin'le aynı taraftadır. Ekrem'i öldürmediğini kanıtlamaya çalışan Doğan, güvendiği tek kişiyi karşısında bulur. Leyla karşısında hissettikleri suçluluğa daha fazla dayanamayan Nevin ve Turan ise büyük bir karar almak üzeredir.

İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

Şahin de eşinin yasını tutarken Nuray, evde kontrolü ele almak için çalışmalarına başlar. Babasını kaybetmenin üstüne iyice duygusallaşan Tahir, davetsiz bir şekilde Yasemin'in kapısına dayanır. Fakat Yasemin'in kapısını çalan tek kişi o değildir.

Elif ise tekrar tuzağa düşürüldüğünde, Leyla'dan aldığı umutla hayata tutunur. Elif'in cesareti sayesinde açığa çıkmaya başlayan çete bu sefer Leyla'yı hedef alır.

Editör: Betül Vural