Show TV ekranlarında Salı günü yayınlanan dizinin konusu karakterleri ve oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor. Başrollerini ise Demet Evgar, Buğra Gülsoy paylaşıyor. Dizi her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

Bahar 2. bölüm özeti

Hastalığı geride bırakıp, yeniden doğan Bahar için artık önünde yeni bir hayat vardır. Hastaneden taburcu olup evine dönen Bahar’ı, Nevra ve Timur büyük bir “geçmiş olsun” kutlamasıyla karşılar. Fakat Bahar’ın bu kutlamada yaptığı konuşma ve sonrasındaki değişimi, Timur ve Nevra’yı tedirgin eder. Bahar’ın aklından neler geçtiğini, ne yapmayı planladığını kimse kestiremez. Hayatına dair alacağı büyük kararla tüm dengeleri sarsmaya kararlıdır. Bahar’ın en büyük destekçisi Evren olacaktır. Aynı zamanda Bahar-Timur-Rengin üçgeninde de geçmişin izleri ortaya çıkar. Finalde ise herkes Bahar’ın yeni kararı herkesi sarsacaktır.

Bahar 2. bölüm izle

Kaynak: Haber Merkezi