MasterChef 47. bölüm yayınlandı: MasterChef 48. bölüm fragmanı izle MasterChef 47. bölüm yayınlandı: MasterChef 48. bölüm fragmanı izle

Show TV ekranlarında Salı günü yayınlanan dizinin konusu karakterleri ve oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor. Başrollerini ise Demet Evgar, Buğra Gülsoy paylaşıyor. Dizi her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Bahar 11. bölüm özeti

Bahar, Timur ve Rengin'le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Bahar, Timur ve Rengin'le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Peran Vakfı Hastanesi'nin bütün üyeleri Şavklı Köyü'nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur'un Bahar'la barışma isteğini kaldıramayan Rengin'in ise Bahar için başka planları vardır.

Bahar 11. bölüm izle

Editör: Sümeyye Aksu