Negro ne demek? Negro ne demek?

Aziz Elaldı kimdir? Aziz Elaldı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Aziz Elaldı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Aziz Elaldı kimdir? Aziz Elaldı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Amedspor’un başkanı Aziz Elaldı’nın biyografisini haberimizde derledik…

Aziz Elaldı kimdir? 

Bingöl'de 1970 yılında doğan Aziz Elaldı, genç yaşta iş dünyasına adım atmış ve kısa sürede başarılı bir kariyer inşa etmiştir. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Azel İnşaat'ın Onursal Başkanı olarak tanınan Elaldı, inşaat alanında elde ettiği başarıyı diğer sektörlere de taşımıştır. Turizm, gıda ve birçok sektörde de önemli projelere imza atmıştır.

Profesyonel kariyerinin yanı sıra, Aziz Elaldı aynı zamanda sektöründe önde gelen kuruluşlarda aktif rol almıştır. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (DİMDER) Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Konfederasyonu (TÜMBİKON) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Bu görevler, Elaldı'nın sektördeki lider konumunu pekiştirmiştir.

Aziz Elaldı, Amedspor'un başına geçtikten sonra kulübünü daha üst liglere taşıyarak Türk futbolunda kalıcı bir yer edinmeyi hedeflemektedir.

Kaynak: Haber Merkezi