Ünlü sunucu Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde evinin merdivenlerinden düşerek hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Olayın ardından Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, 15 yaşındaki oğulları Poyraz'a ulaşamadığını ve oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Uğur, çocuğunun kaçırıldığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. İddialara ilişkin açıklama yapan Nilüfer ise Poyraz'ın annesinin yanına gitmek istemediğini iddia ederek, "Ayşe Nazlı da ablası olarak onun dileğini yerine getirmiştir. Bu iftirayı edenler hakkında bir şey söylemek istemiyorum ve mahkemeye vermek istemiyorum. Çünkü ben bu kötülüklerle uğraşamam" dedi.

18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi? 18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi?

Ayşe Nazlı Yumlu'dan ilk açıklama

Ayşe Nazlı Yumlu ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz, zaten evinde olduğu açıkça belli. Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak.

"Reha Muhtar beni öz kızı gibi büyütmüştür"

O da benim kardeşim ve ailem; kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız. Ben daha 1 yaşındayken, Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür.

Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların böyle zor günlerde ne beni ne de Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen. 15 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkuları ve endişeleri anlamak yerine, iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum."

Kaynak: Haber merkezi